Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: به‌صورت معمول روزانه چهار تن زباله عفونی و بیمارستانی در استان تولید می‌شده اما این ایام که پیک مصرف تولید زباله عفونی و بیمارستان است این زباله‌ها، به ۱۰ تن افزایش‌یافته است. ۱۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، محسن بهشتی در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن جلسات استانداری، به استقرار دستگاه اتوکلاو در بیمارستان‌های قم که به دستور مدیریت پسماند انجام‌شده است اشاره و اظهار داشت: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی می‌گویند برای خرید این دستگاه‌ها هزینه زیادی کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم افزود: با این دستگاه‌ها، زباله‌های عفونی که جزء زباله‌های پرخطر هستند کم‌خطر شده و این زباله‌ها، قابل دفن و قابل‌حمل هستند.

وی بیان کرد: به گفته مسئولان دانشگاه علوم پزشکی آن‌کسی که می‌گوید امحاء و زباله‌سوزی زباله‌های عفونی، به عهده تولیدکننده زباله است درست نبوده و انجام این کار به عهده ما نیست چراکه این دانشگاه برای خرید دستگاه اتوکلاو هزینه کرده‌ است؛ درنتیجه دیگر نمی‌توانیم درزمینهٔ زباله‌های هزینه سوز هزینه کنیم.

بهشتی با بیان اینکه قیمت دستگاه زباله‌سوز بین ده الی 40 میلیارد تومان متفاوت است، تصریح کرد: شرکت‌ها این ایام تعطیل هستند و امکان اینکه استعلامی از قیمت‌ها گرفته شود وجود ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم گفت: به‌صورت معمول روزانه چهار تن زباله عفونی و بیمارستانی در استان تولید می‌شده اما این ایام که پیک مصرف تولید زباله عفونی و بیمارستان است این زباله‌ها، به 10 تن افزایش‌یافته است.

دفن روزانه 5 تن زباله عفونی در قم؛ تفکیک زباله در شرایط اپیدمی کرونا انجام نمی‌شود50 تن زباله بعد از کرونا به پسماند قم اضافه شد /راه‌اندازی ستاد آموزش همگانی در ورودی‌های شهرتأکید معاون استاندار تهران بر ضدعفونی مراکز جمع‌آوری زباله و نخاله‌ها

وی به بیان راهکارهایی برای حل مشکل زباله‌های عفونی پرداخت و ابراز کرد: نخستین راهکار استفاده از سرمایه‌گذار است که شهرداری اعلام کرده سرمایه‌گذار در این زمینه ورود کرده است اما بحثی که مطرح بوده این است که زباله‌های بیمارستان‌ها، مطب‌ها و درمانگاه‌هایی که تحت نظر دانشگاه علوم پزشکی است در اختیار آن شرکت قرار دهیم؛ در این صورت، جانمایی این زباله‌ها را در سایت البرز پیشنهاد دادیم که در جلسه نیز مصوب شد.

بهشتی راهکار دوم را استفاده از ظرفیت خیرین عنوان کرد و افزود: طبق قانون مدیریت پسماند، متولی تولید زباله‌های خاص مانند زباله‌های عفونی، صنعتی و ساختمانی دانشگاه علوم پزشکی است؛ به این معنی که مسئله زباله‌های عفونی را خود دانشگاه علوم پزشکی باید تعیین تکلیف  کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم ادامه داد:  دانشگاه می‌گوید زباله‌های عفونی را توسط دستگاه اتوکلاو کم‌خطر می‌کنند و این زباله‌ها دیگر خطری ندارند، این زباله‌ها توسط شرکتی که با شهرداری قرارداد دارد حمل شده و در سایت البرز دفن می‌شوند، درحالی‌که ما می‌گوییم این زباله‌ها کم‌خطر نبوده و باید در سایت البرز سوزانده شوند.

وی راهکار سوم را امحاء زباله‌های عفونی برشمرد و با اشاره به مناسب بودن جانمایی سایت البرز گفت این سایت نه به شهر قم نزدیک است و نه جهت وزش بادها به سمت این سایت است؛ ان‌شاءالله در جلسه بعدی مشخص می‌کنیم استفاده از کدام‌یک از این گزینه‌ها به‌صرفه‌تر است.

تجهیز بیمارستان‌های قم به دستگاه زباله‌سوز ضروری است

 

عبدالله جلالی نیز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در سالن جلسات استانداری، با تأکید بر مجهز شدن بیمارستان‌های قم به دستگاه زباله‌سوز اظهار داشت: انجام این مهم یک ضرورت است.

رئیس شورای شهر قم با اشاره به تولید روزانه ده تن زباله عفونی در قم گفت: وقتی برای دفن اموات پروتکل داریم، آیا بهتر نیست نسبت به دفن پسماندهای عفونی حساسیت و جدیت بیشتری داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه تجهیز بیمارستان‌های قم به دستگاه زباله‌سوز کاری ضروری است، تأکید کرد: در این رابطه به نظر مکتوب و مشخص دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، شهرداری و شورا نیاز داریم تا ببینیم آیا انجام این کار ضرورتی دارد یا نه.

جلالی با اعلام نظر شورا در این رابطه مطرح کرد: شورا معتقد است انجام این کار یک ضرورت است اما نظر محیط‌زیست و یا دانشگاه علوم پزشکی را نمی‌دانیم، بنابراین در این مورد باید به یک اجماع برسیم.

 

وی همچنین در ادامه با گلایه از بالا بودن قیمت برخی کالاها و اقلام اساسی و موردنیاز مردم مانند میوه و سبزی  ابراز کرد: مردم از این بابت نگران بوده و گلایه‌مند هستند؛ چراکه در مناطق مختلف قیمت‌ها متفاوت است.

جلالی با تأکید بر لزوم نظارت بیشتر بر قیمت این کالاها عنوان کرد: مصادیقی سراغ داریم که برای نمونه، در یک فروشگاه قیمت پیاز صبح شش هزار تومان بوده، ظهر قیمت آن به 8500 تومان رسیده و عصر همان روز مجدد قیمت این محصول کاهش‌یافته و 7500 تومان شده است.

رئیس شورای شهر قم در ادامه ضمن قدردانی از اطلاع‌رسانی‌ها  و آگاهی‌بخشی‌هایی که در راستای مقابله با ویروس کرونا در میان مردم می‌شود، اظهار داشت: این آگاهی بخشی برای فرهنگ‌سازی خوب بوده اما به‌عنوان نماینده مردم می‌گوییم که در میان آن‌ها ترس ایجاد نکنید؛ آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی لازم است اما مردم را نباید ترساند.

 

انتهای پیام/451/ی

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم زباله عفونی و بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی دستگاه زباله سوز بیمارستان های قم زباله های عفونی تن زباله عفونی بیمارستان ها زباله ها سایت البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرده است، در این کنگره فوق خبر داد و گفت: این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران، غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی و بیست و یکمین کنگره کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران در حاشیه این کنگره با اشاره به فعالیت نمایشگاه جانبی آن گفت: نمایشگاهی که امسال در کنگره برپا شده مانند سنوات گذشته مورد استقبال وسیع شرکت های داخلی و خارجی قرار گرفته است به نحوی که بیش از ۲۱۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند.   وی افزود: در حوزه آزمایشگاه های پزشکی این نمایشگاه شناخته شده است و همکاران از سراسر کشور برای حضور در کنگره و نمایشگاه شرکت داشتند ، که شرکت های دانش بنیان از داخل کشور نیز در نمایشگاه حضور داشتند و محصولات خوبی را ارائه کردند.   وی با اشاره به رونمایی که در نمایشگاه امسال انجام شد اضافه کرد: در این کنگره از دستگاهی که تحول عمده ای را در حوزه آزمایشگاه و میکروب شناسی ایجاد کرد رونمایی شد، این دستگاه براساس طیف سنجی کار می کند و در زمان بسیار کوتاه بدون آماده سازی اولیه و مواد مصرفی، عوامل میکروبی و باکتریایی را شناسایی و در روند درمان و بستری شدن کمک قابل توجهی می کند.   دکتر حمزه لو همچنین در ادامه درباره اینکه راهکار برون رفت مهاجرت آزمایشگاهیان، بیان کرد: در سنوات اخیر موج مهاجرت در تمام رشته های پزشکی زیاد شده است و افراد مستعد که امکانات و پتانسیل کار کردن را دارند به دلیل مشکلات عدیده، مهاجرت می کنند.   وی افزود: اگر اتفاقاتی در حوزه آموزش این افراد بیافتد و مسیر تحصیل در علوم آزمایشگاهی کوتاه شود انگیزه این افراد برای ماندن بیشتر خواهد شد.   وی توصیه کرد: باید به حوزه آزمایشگاه ها توجه ویژه شود چرا که یکی از بخش های مهم در نظام سلامت هستند و بسیاری از تشخیص ها بدون آزمایشگاه امکان پذیر نیست.   حمزه لو گفت:  باید در تمام حوزه ها مانند تربیت نیروی انسانی، تامین کیت، مواد و تجهیزات توجه شود تا بتوان از مهاجرت آزمایشگاهیان جلوگیری کرد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب
  • نیاز مرغ روزانه کشور کمتر از ۷ هزار تن است
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • کاهش ۵ تنی پسماند روزانه اسالم با تفکیک از مبدا
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود