Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با ابراز گلایه از مطرح شدن بدهکاری این دانشگاه به سایر دستگاه ها و ایجاد جو روانی منفی بین مردم گفت : کمیته فضای مجازی هرچه زودتر در خصوص متشنج شدن و ایجاد جو روانی منفی ایجاد شده ورود و از آسیب های ان جلوگیری کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  صبح زاگرس پرویز یزدانپناه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در نشست ستاد استانی کرونا با بیان اینکه در شب های گذشته پاسخ  یک هزار آزمایش از شیراز دریافت شد و ۱۳۰ نمونه دیگر باید دریافت شود گفت : در غربالگری مرحله اول  ۹۸ درصد مردم در سامانه شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در راستای طرح فاصله گذاری هوشمند اجتماعی بالغ بر ۱۷۵ بازرسی انجام شد گفت : در این بازرسی ها ۶۲ واحد پلمپ شد .

یزدانپناه گفت: میزان کشندگی در کشور ۲۵ در یک صدهزار جمعیت است و در استان ۲ در یکصد هزار نفر است،

وی میزان نمونه مثبت در سطح کشور را ۲۶ و ۶ دهم و نمونه های مثبت استان را  ۹ درصد عنوان کرد.



رئیس دانشگاه علوم پزشکی از پیش رو بودن استان در غربالگری افراد پر خطر ،زنان باردار و افراد مسن خبر داد گفت :در مرحله دوم این طرح ۵۸ درصد مردم شرکت کردند.

وی از نصب سی تی اسکن  بیمارستان شهید جلیل خبر داد و گفت : برخی سایت های خبری استان  اقدام به اتهام زنی می کنند که لازم است دستگاه های نظارتی در این خصوص ورود کنند.

یزدان پناه با ابراز گلایه از مطرح شدن بدهکاری این دانشگاه به سایر دستگاه ها و ایجاد جو روانی منفی  بین مردم گفت : کمیته فضای مجازی هرچه زودتر در خصوص متشنج شدن و ایجاد جو روانی منفی ایجاد شده ورود و از آسیب های Hن جلوگیری کند.

در ادامه مدیر کل صنعت و معدن و تجارت استان با اشاره به اقدام خیرین گفت: ۷۰ کیسه آرد و ۷۰ کیسه برنج در اختیار خانواده های نیازمند استان قرار گرفته است.

حسین پور در ادامه با بیان اینکه در  بحث غیرفعال بودن پاساژها و رعایت مقوله های بهداشتی گفت متعهد به همکاری با علوم پزشکی و پیگیر ۱ درصد سهمیه ماسک استان هستیم .

دادستان استان با اشاره به فضای رسانه ای و الزامات آن گفت: معتقد به شفاف سازی درست هستیم اما هر نقدی را نباید نادیده گرفت زیرا رسانه وظیفه شفاف سازی و همچنین اطلاع رسانی دارد و همه مسائل با بگیر و ببند نباید پیگیری شود .

ملک حسینی با اشاره به پیگیر بودن دستگاه قضا در خصوص شانتاژ های رسانه ای  گفت ؛ اگر سخت گیرانه در بحث نظارت بر رسانه ها ورود نشد باید آمارها دقیق تر بیان  شود، و وظیفه مدعی العموم این نیست که در هر خبری ورود کند مگر این‌که دستگاه های نظارتی و در این مورد علوم پزشکی صحت و سقم آن را اعلام کند.



دادستان مرکز استان تاکید کرد :  هر کجا انتقاد شد باید سعه صدر داشت و اگر رسانه ای بدون کار کارشناسی و کذب خبر منتشر کرد ،ورود خواهیم کرد اما خواهش داریم در این موارد تعیین تکلیف نشود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه با بیان نکاتی در خصوص مرکزیت  مربوط به نمونه های  فارس گفت: استان فارس یکی از مراکز  پایلوت در بررسی آزمایش های کرونا بوده  و در این مدت تعامل خوبی داشتند .

حسین کلانتری اظهار داشت: تصمیم بر افزایش تعداد نمونه های ارسالی بود  اما آنها نیز سقف دارند و چون آنها قطب محسوب می شوند باید سهم دیگر استان ها در نظر گرفته شود.

کلانتری گفت ؛ دکتر لطفی از استان فارس دلایل تاخیر در نمونه ها را مربوط به سقف مشخص شده بیان کردند.

استاندار با اشاره به رسالت اصحاب رسانه گفت؛ از حساسیت رسانه ها و پایگاه های خبری برای سلامت مردم تشکر میکنیم اما در برخی مواقع خبر دروغی  مبنی بر نداشتن بودجه دانشگاه علوم پزشکی  یاسوج برای دریافت تعداد نمونه منتشر می شود که باید از این رسانه ها  سوال کرد آیا این موضوع سبب التهاب و ایجاد جو منفی روانی در جامعه نمی شود؟

کلانتری گفت؛ از نقد رسانه ها استقبال می کنیم اما در شرایط خاص برخی رسانه ها نباید با انتشار اخبار  دروغ و  منفی بدنبال التهاب آفرینی در جامعه باشند .  


وی با اشاره به دانشگاه علوم پزشکی و منابع مالی آن گفت: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج محدودیت مالی ندارد، و باید اشاره کرد عدد قابل توجهی توسط دولت به دانشگاه علوم پزشکی کمک شده است بنابراین موضوعی تحت عنوان بی پولی در دانشگاه صحت ندارد.

کلانتری با اشاره به تمهیدات کرونایی در ایام عید گفت؛ مکرر بیان شد به استان وارد نشوید و خیلی افراد شامل علما و هنرمندان و چهره های سیاسی نیامدند اما عده ای شاید نشنیدند و آمدند و شهرستانی مانند چرام ۱ نفر ۱۱ نفر دیگر را آلوده کرد، بنابراین دانشگاه علوم پزشکی  یاسوج در میان دیگر دانشگاه یاسوج تعداد نمونه گیری بیشتری داشته است.

وی  در خصوص طرح  فاصله گذاری هوشمند با اشاره به اینکه اولویت ما سلامت مردم است و  برای  نتیجه گرفتن آن گام های فاصله گذاری اجتماعی را برداشته ایم تصریح کرد : با همکاری خوب مردم و اجرای مرحله اول فاصله گذاری اجتماعی ، مرحله دوم هوشمند آعاز و مصوب شد مشاغل با رعایت پروتکل ها فعالیت و کار خود را شروع کنند.

نماینده ارشد دولت در استان  رعایت طرح هوشمند را استفاده از  ژل بهداشتی، دستکش، مواد   ضد عفونی در کنار امورات روزمره و مشاغل مردم  عنوان کرد و گفت : کرونا افراد پرخطر را تهدید می کند اما جوانان در خصوص این بیماری مصونیت ندارد.

کلانتری  گفت؛ این بیماری در همه دنیا و کشور ایران و استان وارد شده است اما کشور ایران در مقایسه با دیگر کشورها در خصوص میانگین بهبودی ها، فوتی ها، و آمارها عملکرد بهتری داشته است و  در استان ما پیشرفت در بیماری یابی فعال، غربالگری ها صورت گرفت نشان از همت و تعامل و همکاری مردم با مسوولان است و  در شرایط بحرانی مانند دیگر استان ها قرار نداریم.

معاون غذا و دارو علوم پزشکی با گلایه از دانشگاه علوم پزشکی استان فارس گفت؛  هزینه ها به دانشگاه فارس پرداخت شد و آن همشهری در استان ما با شهروند استان فارس تفاوتی ندارد و از استاندار تقاضا داریم این موارد را پیگیری کند .

وی اظهار داشت: اگر ۱۰۰ نمونه روزانه ارسال می شد که تنها یک پنجم نمونه ها را جواب می داد هرگز دچار مشکلات تاخیر در نمونه ها نمی شدیم.

استاندار خطاب به معاونت غذا و دارو گفت؛ از همه تلاش های دانشگاه علوم پزشکی استان  فارس تقدیر و تشکر می شود اما اگر قرار است در جوابدهی نمونه ها مشکلی ایجاد شود چنین موضوعی را نخواهیم پسندید و چنین قطب بودن را قبول نداریم و مشکلات را انعکاس خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی یاسوج فاصله گذاری استان فارس دستگاه ها رسانه ها نمونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۰۰۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲

ایسنا/خراسان رضوی مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ورود گردشگران سلامت در سال گذشته بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.

داوود خوش‌شکن در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص وضعیت گردشگری سلامت مشهد در سال ۱۴۰۲ اظهار کرد: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آن‌ها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

وی افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا(ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد یادآور شد: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن بیان کرد: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشورهای افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور خاطرنشان کرد: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در سطح کشور را دارد. پس از مشهد شهرهای قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص ارزیابی درآمدزایی گردشگری سلامت در مشهد طی سال گذشته گفت: درآمد خوبی در گردشگری سلامت کسب کرده‌ایم، ضمن اینکه درآمد بسیاری که از این طریق وارد کشور می‌شود ثبت نمی‌شود. این رقم ثبت شده، شاید یک‌چهارم یا یک‌پنجم درآمد مشهد از گردشگران سلامت در سال گذشته بوده باشد. پولی که گردشگران سلامت به مطب پزشکان، لیدرها، مراکز تفریحی و گردشگری و... می‌دهند ثبت نمی‌شود. ما فقط عددی که در بیمارستان و سامانه ثبت شده را اعلام می‌کنیم و از سایر هزینه‌های گردشگران به صورت دقیق اطلاعی نداریم.

خوش‌شکن بیان کرد: نسبت به سال ۱۴۰۱ درآمد ما از گردشگری سلامت تقریبا ۲ برابر شده است، این در صورتی است که تعداد بیماران ما ۱۰ درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد