Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش برخی محصولات ضدعفونی غیرمجاز در سایت دانشگاه علوم پزشکی منتشر شده که پس از آن به سرعت این لیست حذف می‌شود اما ماجرا از چه قرار است؟

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ طی روزهای اخیر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان لیستی از محصولات ضدعفونی که مجوز لازم ندارند را منتشر کرد اما چندی بعد این لیست را از سایت خود حذف می‌کند علاوه بر اضطراب ایجاد شده در میان مردم این سوال مطرح است دلیل حذف و اضافه و معرفی کالاهای تقلبی چه بوده و آیا این کالاها مشکل داشته است؟ اگر مواد ضدعفونی کننده تقلبی بوده چرا از سایت حذف شده و اگر این چنین نیست چرا اسامی آنان عنوان شده و به برند شرکت‌ها و اعتماد عمومی صدمات جبران ناپذیری زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامه منتشر شده بر پایه مستندات بوده است

پیمان فرزین، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، درباره خبری مبنی‌‎بر انتشار فهرست ژل‌های ضدعفونی کننده غیرمجاز گفت: در ابتدا فهرستی از ژل‌های غیرمجاز در سایت منتشر شد. در این شرایط اقدامات در راستای جمع‌آوری این محصولات در کشور انجام شد.

او تاکید کرد: تقریبا در دو روز اخیر معاونت غذا و دارو گیلان نامه‌ای مبنی برطرف کردن مشکلات در روند تولید مواد ضدعفونی کننده را منتشر کرد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در توضیح حواشی مبنی‌بر تولید محصولات ضدعفونی کننده غیرمجاز گفت: شرکت تولیدکننده مجوز داشته و محصول یک شرکت بر پایه ضد الکل بوده، اما تولید بر پایه الکل است. این اشتباه از سوی کارخانه و معاونت غذا و دارو بوده و براساس نامه‌نگاری‌های انجام شده دستور جمع‌آوری این محصولات صادر شد. در ضمن نامه مذکور براساس مستندات روی سایت بارگذاری شد.

فرزین گفت: اگر مردم از محل‌های قابل اعتماد همچون داروخانه‌ها محصولات بهداشتی را خریداری کنند، دیگر جای سوءاستفاده نیست. برای مثال برخی فروشگاه‌های لوازم خانگی به فروش ژل و محلول‌های ضد عفونی کننده می‌پردازند. وقتی فرد ژل یا محلول بهداشتی را از فروشگاه غیرمعتبر تهیه می‌کند، نمی‌توان درباره چرایی بروز نارسایی‌های ناشی از استفاده از آن  اعتراض  کند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: در استان اصفهان بسیاری از متخلفان در زمینه تولید و پخش محصولات بهداشتی دستگیری شدند. برای مثال برخی از افراد اتانول را در بین مردم پخش می‌کنند که همین محصول مشکلات دیگر را برای مصرف‌کنندگان به‌دنبال دارد.

او گفت: در کشور شاهد بحران مدیریت هستیم اما در این شرایط نیز همکاران در وزارت بهداشت در پی خدمات‌رسانی مناسب به مردم در جامعه هستند.

فرزین افزود: مردم ما باید با تیزبینی جلوی فعالیت سوءاستفاده کنندگان را بگیرند و محصولات بهداشتی از مراکز قابل تائید تهیه کنند.

عدم هماهنگی سازمان‌ها حاشیه‌ساز شد

یکی از مسئولین این شرکت‌ها که نخواست نامش فاش شود درباره حواشی مطرح شده در عرضه محصولات بهداشتی گفت: سازمان غذا و داروی تهران فهرستی از شرکت‌های مجوزدار برای تولید ضدعفونی کننده دست را منتشر کرد. این لیست اساسا دچار مشکل بود چون علوم پزشکی شهرستان‌های مختلف لیست‌های محلی را برای سازمان غذا و دارو استعلام کرده و این امر در لیست‌ها ذکر شده بود.

این منبع آگاه افزود: این لیست از ایرادات متعدد برخوردار بود. دانشگاه‌های علوم پزشکی شهرستان‌ها لیست تمامی مراکز را منتشر نکرده‌اند و در  لیست نام تمام شرکت‌های تولید کننده ذکر نشده بود. این لیست قرار نبود در سایت منتشر شود چون دارای نواقص متعدد بوده است.

به گفته او مسئولان مربوطه نیز درباره چرایی انتشار این مطلب در حال بررسی هستند، اما هنوز اطلاعاتی در این باره بدست نیامده است.

این تولید کننده تصریح کرد: براساس مکاتبات لیست مذکور از سایت غذا و داروی اصفهان حذف شد. دانشگاه‌های علوم پزشکی شهرستان‌ها نمی‌توانند محصولی را به دلیل دارا بودن متانول و درصد اندک الکل غیر مجاز ذکر کنند بلکه باید به سازمان غذا و داروی تهران نمونه محصول را  ارسال و مکاتبات لازم انجام شود و در صورت بروز هر گونه کم و کاستی در محصول نیز سازمان غذا و داروی تهران باید به سازمان علوم پزشکی شهرستان‌ها اطلاع‌رسانی کند.

او گفت: محصولات بهداشتی مشکلی ندارد، بلکه این قضیه به‌دلیل عدم هماهنگی‌ بین سازمان‌های غذا و دارو و شهرستان‌ها بروز کرده است. برای مثال چندی قبل نیز یکی از دانشگاه‌های علوم پزشکی شهرستان‌ها تمامی برندهای داخلی و خارجی را زیر سوال برد. در حالی که نمی‌توان بدون تحقیق و نمونه‌گیری اقداماتی در این باره انجام داد. مسئله عدم هماهنگی بین سازمان‌های غذا و دارو حواشی مذکور را ایجاد کرده است. بر اساس مکاتبات با شرکت‌های مختلف این نواقص رفع شده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ژل ضدعفونی کننده شرکت های تولید کننده مدیر روابط عمومی دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان علوم پزشکی شهرستان ها سازمان غذا و دارو محصولات بهداشتی محصولات ضدعفونی ضدعفونی کننده غذا و داروی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند

به گزارش قدس خراسان به نقل از وبدا، حسن عبدالله‌زاده در حاشیه همایش پیشکسوتان بهورزی و گسترش قطب ۹ کشور، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امروز به مناسبت بزرگداشت روز معلم مراسم تجلیل از مربیان شاغل و بازنشسته بهورزی استان برگزار شد که زحمات بسیاری در حوزه سلامت به‌خصوص در مناطق محروم، کم برخوردار و صعب‌العبور داشتند و همه ما قدردان زحمات ۳۰ ساله این عزیزان هستیم و با افتخار دست این مربیان عزیز را در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌بوسیم.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: در این مراسم از بیش از ۱۰۰ پیشکسوت و مربی بهورزی تقدیر به عمل آمد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۱۰۰ بهورز در مناطق روستایی حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاغل هستند و حداقل ۶۵۰ نفر دیگر نیاز است که به وضعیت ایده‌آل در تامین نیروی انسانی موردنیاز در این حوزه برسیم.

عبدالله زاده با تاکید بر اینکه ۵۰۰ دانش آموز بهورزی هم‌اکنون در حال گذراندن دوره آموزشی هستند و در مهر و بهمن ماه سال آینده فارغ‌التحصیل می‌شوند و این افراد بلافاصله پس از فارغ‌التحصیلی به‌کارگیری خواهند شد، گفت: طبق وعده معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با موافقت رئیس سازمان استخدامی کشور یک آزمون دیگر در طی ۳ ماه آینده برگزار خواهد شد تا که مابقی کسری نیروی بهورزی در سطح کشور از جمله ۱۵۰ نیروی مابقی جهت به‌کارگیری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تامین گردد.

مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: این ۱۵۰ نیرویی که در آزمون بعدی جذب خواهند شد پس از طی دوره آموزشی ۲ ساله و فارغ‌التحصیلی در این دوره در مراکز و خانه‌های بهداشت روستایی به‌کارگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد