Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به افتتاح سایت تعمیرات خودروهای امدادی ۱۱۵ جنوب غرب کشور در اهواز با مجوز وزارت بهداشت به عنوان دومین مرکز بازسازی آمبولانس‌های کشور گفت: بازسازی آمبولانس‌ها ابتدا از دو استان مجاور خوزستان آغاز می‌شود و سپس استان‌های بوشهر و فارس نیز پوشش داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در مراسم تحویل ۳۷ دستگاه آمبولانس بازسازی‌شده و افتتاح سایت تعمیرات خودروهای امدادی ۱۱۵ جنوب غرب کشور که امروز (۷ آذرماه) در اهواز انجام شد، اظهار کرد: حدود ۳۲۰ دستگاه آمبولانس در خوزستان داشتیم که باید در حوزه این دانشگاه خدمات ارائه دهند. در ارزیابی اولیه مشخص شد که حدود ۱۱۶ دستگاه آمبولانس از سال‌های قبل دپو شده که هر کدام به دلایل مختلفی از چرخه خدمت بازمانده بودند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: با غیرفعال شدن هر دستگاه آمبولانس، یک پایگاه فوریت‌های پزشکی از کار می‌افتد و از حدود هفت نیروی اورژانس استفاده نمی‌شود و در ارائه خدمت به مصدومان دچار اشکال می‌شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به عملیات تعمیر و بازسازی آمبولانس‌های حوزه این دانشگاه گفت: ابتدا این کار را با تعویض روغن آمبولانس‌ها آغاز کردیم. پس از آن متوجه شدیم به جای اعزام آمبولانس‌ها برای انجام تعمیرات به استان اصفهان، اگر تعمیرات جزئی را در استان خوزستان انجام دهیم بسیار به صرفه‌تر است.

وی با بیان اینکه تا پیش از این همه آمبولانس‌های نیازمند تعمیر در کشور به اصفهان ارجاع داده می‌شدند، عنوان کرد: در پی پیگیری‌های انجام‌شده با سازمان اورژانس، وزیر و معاون پشتیبانی وزیر بهداشت، توافقات برای راه‌اندازی دومین مرکز بازسازی آمبولانس‌های کشور در خوزستان اخذ شد.

ابول‌نژادیان گفت: یکی از موارد مطرح‌شده این بود که کابین پشت آمبولانس‌ها نیاز ما را رفع نمی‌کند که همکاران ما با کمک نیروهای تجهیزات پزشکی برای اولین بار طراحی کابین عقب را انجام دادند. این طراحی مورد تایید وزارت کشور هم قرار گرفت. این کابین طراحی‌شده، بهترین خدمت را برای انتقال و یا عملیات احیای بیمار انجام می‌دهد.

وی افزود: این کار مورد تایید وزارت‌خانه بود و بنابراین مجوز راه‌اندازی دومین مرکز بازسازی آمبولانس‌ها به اهواز داده خواهد شد تا آمبولانس‌های جنوب غرب کشور در اهواز بازسازی شوند. برگزاری کلاس‌های مختلف نگهداشت آمبولانس نیز برای پرسنل فوریت‌های پزشکی در دستور کار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: در حال حاضر در جنوب غرب کشور در دانشگاه‌های علوم پزشکی خوزستان، ایلام و لرستان یک هزار و ۱۴۰ آمبولانس وجود دارد که در حوزه دانشگاه علوم پزشکی اهواز ۸۳ دستگاه آمبولانس غیرفعال وجود دارد که حدود ۳۷ دستگاه آمبولانس از این تعداد بازسازی شده‌اند.

وی بیان کرد: در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی آبادان ۶۵ دستگاه آمبولانس دارد که ۲۸ دستگاه از این تعداد غیرفعال هستند. دانشکده علوم پزشکی بهبهان نیز ۲۷ دستگاه آمبولانس دارد که ۱۴ دستگاه از این تعداد غیرفعال هستند.

ابول‌نژادیان ادامه داد: همچنین دانشگاه علوم پزشکی لرستان ۱۴۳ دستگاه آمبولانس دارد که ۳۷ دستگاه از این تعداد غیرفعال هستند. بازسازی آمبولانس‌ها ابتدا از دو استان مجاور خوزستان آغاز می‌شود و سپس استان‌های بوشهر و فارس نیز پوشش داده می‌شوند.

وی با اشاره به محدودیت واردات آمبولانس به کشور، گفت: هزینه واردات هر آمبولانس حدود یک میلیارد تومان است در حالی که در حال حاضر بیشترین مبلغ هزینه‌شده برای تعمیر یک آمبولانس ۱۱۰ میلیون تومان بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: در انبارها دستگاه‌های مختلفی وجود دارد که هر کدام به نوعی از کار افتاده است؛ قدم بعد نیز این است که مرکز ریفرش تجهیزات پزشکی کشور را برای اولین بار در خوزستان فعال کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اورژانس آمبولانس رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بازسازی آمبولانس ها جنوب غرب کشور دستگاه آمبولانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۲۱۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست

دکتر مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پیامی ۱۵ اردیبهشت روز ماما را به فعالان این رشته تبریک گفت.

در این پیام آمده است: عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست که نبض حیات را در نوزاد متجلی می‌سازد و از جان مادر حفاظت می‌کند.

اکنون که سیاست‌های جوانی جمعیت در کشور در حال اجراست نقش شما ماما به‌عنوان خط مقدم مراقبت‌های مادر و جنین و کلید سلامت خانواده بیش از هر زمان ارزشمند است.

همکاران ماما، همواره علم و تخصص را با عشق و ایثار، متعهدانه در راه اعتلای سلامت مادران و فرزندان این سرزمین نثار می کنند و برای تحقق این هدف، ذره ای از مسیر سبزی که در آن گام نهاده اند پا پس نکشیده اند و همچنان سربلند و پرافتخار با گام هایی استوار مشغول به خدمت رسانی هستند.

اینجانب فرارسیدن ‌روز ماما را به همه تلاشگران جامعه مامایی در مراکز درمانی و همچنین اساتید و دانشجویان گرانقدر فعال در این رشته در سطح کشور و استان بویژه در دانشگاه علوم پزشکی قم تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان برای همه شما عزیزان و خانواده های محترمتان سلامتی و بهروزی را خواهانم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • مصدومیت ۲۳ نفر در تصادفات زنجیره‌ای در زنجان
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری