Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و و آموزش ایرنا،  همزمان با آغاز هفته جهانی وزن سالم، سایت تحقیقاتی ExpertScape با انتشار توئیتی از دکتر لاریجانی به عنوان یک متخصص جهانی در زمینه چاقی نام برد.

انتخاب لاریجانی از طریق بررسی الگوریتم‌های مبتنی بر پایگاه PubMed از بین هزاران پژوهشگری  که در ۱۰ سال اخیر تحقیقات برجسته ای در زمینه چاقی انجام داده اند و یک «متخصص جهانی» محسوب می شوند، صورت پذیرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایت معتبر تحقیقاتی Expertscape با بررسی پژوهش های حوزه علوم پزشکی و مقالات داوری شده در مجلات معتبر علمی، افراد و موسسات را بر اساس تخصص آنها در بیش از ۲۹ هزار موضوع زیست پزشکی رتبه بندی می کند و به طور منظم، توئیت هایی را با هدف معرفی پیشگامان جهانی حوزه های مختلف پزشکی منتشر می کند.   

اصالت موضوعی مقالات و جدید بودن آنها، کیفیت و ضریب تأثیر مجله، نوع مقالات و جایگاه نویسنده از جمله ملاک‌های مهمی هستند که این سایت تحقیقاتی در خصوص ارزیابی و امتیازدهی افراد و موسسات  در نظر می گیرد.  

دکتر سکینه شب بیدار، ‌دکتر امیر حسین صاحبکار، ‌دکترپروین میرمیران، دکتر حامد کردورکانه، دکتر فریدون عزیزی، دکتر لیلا آزاد بخت، دکتر رویا کلی شادی، دکترمصطفی قربانی، دکتر نازلی  نمازی از دیگر متخصصان ایرانی در بخش چاقی هستند که در این سایت در فهرست جهانی متخصصان چاقی معرفی شدند.

در متن این توییت آمده است:
Jan ۱۶-۲۲ is Healthy Weight Week. So congratulations to Dr. Bagher Larijani of Tehran University of Medical Sciences - Recognized as an Expertscape World Expert in Obesity. 
https://expertscape.com/ex/obesity/c/asi

به گزارش پژوهشگاه غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر باقر لاریجانی فوق‌تخصص بیماری های غدد درون ریز از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که تاکنون صدها مقاله و کتاب تألیف کرده‌است و بر اساس  آمار مربوط به بازه زمانی ابتدای سال ۱۹۷۵ تا ابتدای سال ۲۰۲۱ و از بخش Web of Science سایت Caritative Analytics به عنوان یکی از پر استنادترین پژوهشگران معرفی شده‌است.  

لاریجانی همچنین عضو فرهنگستان علوم پزشکی کشور بوده و در سال ۱۳۸۹ به عنوان چهره ماندگار کشور در حوزه علوم پزشکی انتخاب شده است.

وی از سال ۲۰۱۱ تاکنون توسط پایگاه اطلاعات علمی Essential Sciences Indicators در فهرست یک‌درصد دانشمندان برتر جهان قرار گرفته‌است.

برچسب‌ها محمدباقر لاریجانی پژوهشگر دانشگاه چاقی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: محمدباقر لاریجانی پژوهشگر دانشگاه محمدباقر لاریجانی پژوهشگر دانشگاه چاقی علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۶۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • توضیح دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران درباره حاشیه‌های اخیر
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • افتتاح نخستین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • افتتاح اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند